Contact rapid

AGNEL INDUSTRY este o societate cu capital privat românesc cu o experiență de peste 11 ani în construcții speciale, având un colectiv de profesioniști cu experiență și reputație în domeniile în care își desfasoară activitatea.

icon_widget_image Luni - vineri: 8:00 - 17:30 icon_widget_image Parcul Industrial Miroslava, Iasi icon_widget_image +40 722 810 985 +40 745 089 030 icon_widget_image agnel.industry.iasi@gmail.com
a

Termoizolație cu spumă poliuretanică

Spuma poliuretanică elimină orice pierdere termică asigurând o economie la energie de până la 40%, fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piață. Izolarea cu spumă poliuretanică oferă o protecție completă a întregii clădiri, fără nicio pierdere termică. Acest tip de izolare oferă și protecție împotriva umidității și de asemenea asigură protecția fonică, reducând transferul zgomotului.

Serviciile oferite de compania noastră se pliază pe orice tip de construcție: case, terase, acoperișuri, mansarde, pereți interiori/exteriori, birouri, hoteluri, hale, depozite, camere frigorifice, diverse utilaje etc.