Contact rapid

AGNEL INDUSTRY este o societate cu capital privat românesc cu o experiență de peste 11 ani în construcții speciale, având un colectiv de profesioniști cu experiență și reputație în domeniile în care își desfasoară activitatea.

icon_widget_image Luni - vineri: 8:00 - 17:30 icon_widget_image Parcul Industrial Miroslava, Iasi icon_widget_image +40 722 810 985 +40 745 089 030 icon_widget_image agnel.industry.iasi@gmail.com
a

Sablări profesionale cu grit și nisip, hidrosablare, șlefuire

Firma noastră execută lucrări de pregătire a suprafețelor cu utilaje specializate și personal calificat.

Din categoria lucrărilor de sablare, menționăm:

  • Hidrosablarea (sablarea cu apă) – metodă de curățare care utilizează un flux foarte puternic de apă, în scopul de a elimina vopseaua veche, produsele chimice sau învelișurile acoperitoare, fără a deteriora suprafața inițială. Hidrosablarea este ideală pentru curățarea suprafețelor interioare și exterioare, deoarece permite penetrarea unui jet de apă în locuri altfel inaccesibile sau locuri greu accesibile prin alte metode.
  • Șlefuirea cu freze diamantate – această metodă de frezare cu discuri diamantate este folosită pentru pregătirea și nivelarea suprafețelor de beton înainte de turnarea noului strat atunci când stratul suport prezintă denivelări, urme de impurități etc.
  • Sablarea cu grit și nisip este un proces folosit pentru netezirea, finisarea ori curățarea suprafețelor. Similar cu alte metode, procesul constă în propulsarea de particule abrazive direct pe suprafața obiectelor, la viteze mari. Proiectarea granulelor pe suprafața în cauză se realizeaza prin intermediul aerului comprimat (compresor)