Contact rapid

AGNEL INDUSTRY este o societate cu capital privat românesc cu o experiență de peste 11 ani în construcții speciale, având un colectiv de profesioniști cu experiență și reputație în domeniile în care își desfasoară activitatea.

icon_widget_image Luni - vineri: 8:00 - 17:30 icon_widget_image Str. Rampei, nr. 18-20, Iasi icon_widget_image +40 722 810 985 +40 745 089 030 icon_widget_image agnel.industry.iasi@gmail.com
a

Sablări profesionale

Firma noastră execută lucrări de pregătire a suprafețelor cu utilaje specializate și personal calificat.

Din categoria lucrărilor de sablare, menționăm:

  • Hidrosablarea (sablarea cu apă) – metodă de curățare care utilizează un flux foarte puternic de apă, în scopul de a elimina vopseaua veche, produsele chimice sau învelișurile acoperitoare, fără a deteriora suprafața inițială. Hidrosablarea este ideală pentru curățarea suprafețelor interioare și exterioare, deoarece permite penetrarea unui jet de apă în locuri altfel inaccesibile sau locuri greu accesibile prin alte metode.
  • Șlefuirea cu freze diamantate – această metodă de frezare cu discuri diamantate este folosită pentru pregătirea și nivelarea suprafețelor de beton înainte de turnarea noului strat atunci când stratul suport prezintă denivelări, urme de impurități etc.